Regija

Jeziv snimak iz regiona, djevojku prebili u prodavnici! “Htjela da vrati oštećenu stvar”, slomili joj zube! (VIDEO/FOTO)

Foto: INSTAGRAM PRINSCREEN/SERBIALIVE_BEOGRAD

Na Instagram stranici serbialive_beograd objavljen je snimak iz jedne prodavnice. Kako se vidi na snimku jedna djevojka je napadnuta, a u opisu snimka piše da su je prebila trojica Kineza koji rade u prodavnici jer je htjela da zamjeni oštećeni artikal.

“Djevojka je htjela da zamjeni oštećeni artikal koji su joj prodali, bili su neljubazni, vrijeđali je, i nisu htjeli ni da joj vrate novac. Nakon toga su je tri Kineza prebila. Policija je bila na uviđaju i dobiće samo novčane kazne! Na završetku snimka su još dva kineza skočila na djevojku, ali je ovo sve što smo uspjeli da snimimo”, piše u opisu snimka. Kasnije je osoba koja je poslala snimak napisala detalje ovog incidenta:

“Djevojka je došla da zamjeni neko milje za sto u vrijednosti od 5 eura i pritom kupila tada za 50 eura neke sitnice tu kod njih. Kada je došla na kasu i završila sa kupovinom pokušala je da zamjeni proizvod na šta su oni bili neljubazni i opsovali je sa pi*ka materina i ona je bacila njima na kasu to milje, krenula ka izlazu i rekla im uzecć vam jednu jelkicu za auto koja je 3 eura kao zamjenu za ovo milje, na šta je ovaj izleteo iz kase krenuo da je gura i dalju scenu ste vidjeli na videu. Pritom u toku one tuče ako tako mozemo da nazovemo djevojci je uzeta kesa i razbacane sve te stvari koje je tada kupila.”

Takođe navedeno je da je djevojka prilikom tuče teže povređena, da joj je stavljena kragna u Urgentnom centru i da su joj polomljeni zubi. Pogledajte snimak:

(Izvor: Mondo/Kurir)

Najnovije vijesti

To Top