Magazin

Lijepa Albanka obukla dres Srbije pa navukla bijes sunarodnika (VIDEO)

Foto: Printscreen TikTok | Albanka obukla dres Srbije pa navukla bijes sunarodnika

Albanka Kristina Viktorija, zvijezda Tiktoka, navija za reprezentaciju Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru, pa je napravila haos na društvenim mrežama.

Kristina se našla na udaru Albanaca, jer navija za Orlove. Ona ima poseban razlog za to. Njen dečko je Srbin, pa je zbog toga pružila podršku Orlovima.

@kristina.viktoria

#fyp

♬ Lambada – Original Version 1989 – Kaoma

Djevojka koja često pozira sa zastavom Albanije podržava je srpsku fudbalsku reprezentaciju u Kataru. Tiktokerka je napravila pravu buru na društvenoj mreži kada je snimila dva kratka videa u dresu Srbije.

Morala je da isključi komentare jer je dobijala užasne uvrede. U jednom trenutku je morala da “uzvrati”, pa je kritičarima pokazala srednji prst, ali se nije predomislila.

Reprezentacija Srbije će na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrati protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske, u čijim redovima će biti i trojica fudbalera albanskog porekla.

Na Mundijalu u Rusiji pre četiri godine Granit Džaka i Šaćiti napravili su skandal, pošto su provocirali srpskefudbalere dvoglavim orlom. Džaka je prije nekoliko dana rekao da to sigurno neće ponoviti jer nekorektan postupak prema Srbiji smatra greškom u karijeri.

Share

Najnovije vijesti

To Top