Regija

Ovo je Muamer koji je poginuo u BMW-u: Udario autom u drvo pa stradao na mjestu! Vatrogasci ga izvlačili iz smrskanog vozila

Foto: Kurir/S.S., Facebook

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko dva sata poslije ponoći, u ulici Bulevar Jovana Dučića na licu mjesta stradao je mladić Muarem B. (35) , dok je djevojčica (15) teško povrijeđena.

U teškoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo jedno putničko vozilo , kojim je upravljao nastradali mladić, kretao se za sada neutvrđenim smjerom. Kako se saznaje, najverovatnije je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, na licu mesta intervenisale su dvije medicinske ekipe, a poziv su primili u 2 sata i 28 minuta. Povrijeđena maloljetnica je sa politraumatskim povrdama poslije inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Dečju bolnicu. Mladić je na licu mjesta preminuo.

– Petnaestogodišnjakinja je zadobila višestruke politraumatske povrede unutrašnjih organa i nalazi se na Odeljenju intenzivne njege dječje hirugije. Povređena je u svjesnom stanju i i toku je dijagnostika – kaže dr Andree Đuretić, portparola Instituta za zdravstvenu zaštitu djece i omladine.

Prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila kada je automobil “BMW” iz još neutvrđenih razloga izletio sa puta i udario u drvo.

– Ne zna se kojim smjerom se kretao automobil. Ali ono što je za sada utvrđeno, kola su udarila u ogromno drvo, koje se bukvalno prepolovilo od udarca i čak jedan dio drveta se “zabio” u automobil. Auto je gotovo prepolovljen, a na mjestu nesreće intervenisali su i vatrogasci, kako bi izvukli nastradalog – kaže naš izvor.

Na licu mesta jutros je moglo samo da se vidi drvo koje je na kraju isječeno na pola. Drugih tragova nije bilo.

– Čuo sam nevjerovatan udarac, a stanujem preko puta. Kada sam pogledao sa terase video sam jeziv prizor. Kola bukvalno u drvo. Nije mi jasno kako je to neko uspio, to je ravan put, nema puno automobila u to vrijeme. Kojom brzinom se taj kretao nije mi jasno. Djevojčica je komunicirala sa ljekarima koji su je odmah odvezli – kaže jedan od stanara u blizini nesreće.

(Kurir.rs/S.Stojanović)

Najnovije vijesti

To Top