Regija

Poginula pred 18. rođendan: Dejanina porodica neutješna povodom praznika mezimice, bijeli baloni, cvijeće, a oslikali i mural

Foto: Instagram/192_rs,, Privatna Arhiva, Drustvene Mreže

Dejana Neralić (17) koja je zajedno sa svojim dečkom Borisom Majorskim (18) poginula prije skoro mjesec dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Novi Sad – Inđija kod Beške, kada su motorom išli ka Vrdničkoj kuli, danas bi napunila 18 godina i postala bi punoljetna.

Naime, njena porodica i prijatelji na društvenim mrežama objavili su potresne riječi na današnji dan kada bi njihova mezimica ušla u svijet odraslih. Također, jedan umjetnik oslikao je i mural s njenim likom na jednoj kući u selu Golubinci kraj Stare Pazove.

Foto:PRINTSKRIN/FACEBOOK

Da podsjetimo, kobnog dana, 18. oktobra Boris i Dejana su motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada, a do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim “mercedesom”.

Prijatelji su na društvenoj mreži Fejsbuk željeli da obilježe njen dan iako ona više nije među živima, pa se tako na video-snimku koji je objavljen sa njenim brojnim fotografijama, što iz djetinjstva, što kada je postala tinejdžerka. Takođe, može se vidjeti i da su joj u tu čast kupljeni i baloni u obliku broja 18 i to u bijeloj boji. Neutješna porodica nije izostavila ni bijele ruže koje simbolizuju nevinost, pa su tako i one završile u kadru.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Inače, pored balona i cvijeća u uglu jedne police može se videti i uramljena crno-bijela fotografija Borisa i Dejane kako su zagrljeni.

Ispod ovog video-zapisa prati pjesma Trag u beskraju, autora Olivera Dragojevića, koja u jednom stihu kaže: “Sve bi da si tu, bar jedan tren, da vječnost bude. Da ti pratim trag u beskraju, sve bi da da si tu”.

Ispod ovog snimka samo su se nizali potresni komentari koji su pokušali da utješe porodicu koja je prerano izgubila Dejanu Neralić.

– Neka te anđeli čuvaju. Sunce nađe lijepo, volimo te puno. Anđele, sretan ti rođendan – samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod video-snimka.

Mural koji je urađen na jednom objektu sačinjava nju kako je nasmijana, a oko nje su bijele ruže. Tekst koji je ispisan iza njenog lika počinje sa njenim imenom i glasi: “O ne, ti nisi otišla, još si tu…”

Inače, u potresnoj ispovijesti, Vladimir Majorski, otac Dejaninog dečka koji je bio za volanom motora, dok je ona bila suvozač, rekao je da su oni skrhani bolom nakon gubitka nasljednika.

– Krenuli su na taj izlet, u neko etno -selo kod Novog Sada, a na petlji je izletio automobil, udario ih, na mjestu su ostali mrtvi. Boris je vozio motor dvije-tri godine, nije mu prvi put da je sjeo za volan – rekao je tada uplakani otac Vladimir i nastavio:

Foto: INSTAGRAM/192_RS, PRIVATNA ARHIVA

– Takvu ljubav nikada nisam vidio, mnogo su se vojleli, to je bilo nešto nevjerovatno – ispričao je za Kurir Majorski, inače vlasnik pogrebnog preduzeća.

Inače, mladi par počiva zajedno i to na staropazovačkom groblju.

(Kurir.rs)

Najnovije vijesti

To Top