Regija

Saslušana narko baka Nada (78): Išla sam u baštu da vidim gladiole, ranac sa drogom nije moj

Foto: MUP RS

Policija je u šumi u Zemunu sinoć zatekla staricu N.V. (78) koja je pored sebe imala digitalnu vagicu i skoro pola kilograma bijele materije nalik na drogu, a dalja istraga treba da utvrdi za kojeg dilera je radila.

U Višem javnom tužilaštvu danas je saslušana Nada V. (78) koju je u utorak u popodnevnim satima Interventna jedinica poliicije zatekla u šumi sa rancem u kojem je pronadjeno oko 400 grama opojne droge amfetamin, vagica za precizno mjerenje, kao i jedan nož.

– Osumnjičena je na saslušanju negirala izvršenje krivičnog djela, tvrdeći da ranac nije njen. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda da Nadi V. odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovila krivično djelo- saopšteno je iz tužilaštva.

Nadi V. se na teret stavlja krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se nezvanično saznaje, na saslušanju Nada V. je ispričala da je išla u šumu da obiđe baštu u kojoj gaji cvijeće i jagode.

– Toga dana sam htjela da vidim šta je sa gladiolama. Ranac sam slučajno videla u žbunju i pomjerila ga štapom, ali ga nisam otvaral niti pipala. Stala sam sa strane da popušim cigaretu, kada je naišla policija – branila se, kako saznajemo Nada V.

(Izvor: Kurir.rs

Najnovije vijesti

To Top