Regija

VIDEO/Cipelario 75-godišnjaka : ‘Užas! Čovjek je vikao nemoj me udarati…’

Mlađi muškarac brutalno je tukao 75-godišnjka, koji je završio u bolnici s teškim ozljedama: ‘Sve je počelo zbog parkinga, stariji čovjek imao je problema s okretanjem automobila, mlađi mu je najprije ponudio pomoć…’

Napadnuti gospodin je imao problema s okretanjem auta na parkingu u Sigetu, napravio je manju gužvu jer ostali nisu mogli proći. Napadač i prijatelj su se najprije ponudili pomoći, ali je on odbio. I tu su ga oni napali, ispričao nam je čitatelj.

Muškarac je brutalno premlatio 75-godišnjaka u Novom Zagrebu u Prilazu Vladislava Brajkovića oko 17.10 sati u četvrtak, potvrdila je zagrebačka policija.

Očevici potvrđuju kako se, 75-godišnjak zbog nesuglasica u prometu prvo verbalno sukobio s nepoznatim muškarcem, potom se u svađu uključio drugi snažniji muškarac. Starijeg čovjeka je najprije napao verbalno, a zatim i fizički. Bilo je mučno za gledati:

– Udarao ga je šakama u glavu, vratima automobila, cipelario po podu. Čovjeka su pokušali i odvući kako bi maknuli njegov auto. Pretpostavljam da je odbio njihovu pomoć, jer je stariji i valjda se bojao dati svoj auto nekome da ga preparkira ili okrene. No, bilo je strašno i nema opravdanja. Taj starij čovjek je kasnije samo stajao sav krvav i dezorijentiran – opisuju očevici.

Policija provodi kriminalističko istraživanje i utvrđuju sve okolnosti.

(Izvor: 24sata.hr)

Najnovije vijesti

To Top