Magazin

Ima 20 godina i mrzi biti mlada mama: ”Usamljena sam i nemam prijatelja”

Screenshot: TikTok

Svaki novopečeni roditelj zna da odgoj malog djeteta može biti vrlo težak i naporan, a kako kaže jedna mama, to nekad podrazumijeva i usamljenost. Naime, Lauren je mlada mama koja je na TikToku odlučila podijeliti iskustvo o tome kako je biti 20-godišnja mama šestomjesečnog sina Brodyja, piše The Sun.

U jednom od svojih nedavnih videa Lauren je ispričala da joj se ne sviđa biti mlada mama. Zapravo, to joj je iskustvo grozno i mrzi ga. S obzirom na njezine godine, ona je jedina iz svog društva s djetetom i kao rezultat toga, majčinstvo je za nju dosad bilo izolirano i usamljeno iskustvo.

‘Mrzim biti mlada mama, osjećam se tako usamljeno. Nitko od mojih prijatelja ne shvaća kako je to i osjećam se kao da nitko nije uz mene. Oni su svi u nekom drugom svijetu i imaju neke zajedničke teme u koje se ja više ne uklapam”, požalila se svojim pratiteljima. Međutim, kako stvari ipak ne bi bile toliko negativne, Lauren je priznala da će njezin sin, jednom kad krene na fakultet, cijeniti što ima mladu mamu koja će tada imati samo 40 godina.

Njezin video ubrzo je skupio nekoliko desetaka tisuća pregleda i mnoge mlade mame poistovjetile su se s Lauren, a svoja iskustva i savjete podijelile su u komentarima.

”Točno znam kako ti je. Kao mlada majka često nemam snage, vremena, ali ni volje družiti se do kasno s prijateljicama. Sada me više ni ne zovu, znaju da se ne uklapam u njihove planove. S jedne strane mi je to u redu jer mi je sin na prvom mjestu, ali s druge mi je i krivo, osjećam kao da nemam nikoga osim partnera i bebe”, napisala je jedna mlada mama.

@loz23b

I don’t have a Job so this is my version 😅😅😅

♬ sonido original – dani

 

Najnovije vijesti

To Top