Magazin

Žena mu boluje od raka Žika Jakšić se rasuo na komade, rasplakao se u emisiji zbog takmičara (VIDEO)

Foto: NIKAD NIJE KASNO/YOU TUBE/SCREENSHOT

Takmičar Petar Spasojević (61), kako kaže, cijeli život se bavi muzikom, ali nikada nije napravio veliku karijeru.

Petar je u razgovoru sa Jakšićem otkrio da je otac dvije ćerke i djeda, a nastup u emisiji “Nikad nije kasno” za njega je jako bitan, a njegova starija kćerka tokom razgovora sa Žikom otkrila i zašto.

– Ova emisija je jako važna za našu porodicu, ona je posvećena mojoj mami koja je bolesna, boluje od raka. Tata je ovaj nastup posvetio njoj, ona nije došla danas, ali nas kod kuće čeka i gleda – rekla je kćerka.

Foto: NIKAD NIJE KASNO/YOU TUBE/SCREENSHOT

A Žika je nakon njenih riječi imao jaku poruku za Petrovu suprugu koja je rasplakala mnoge.

– Draga Zorice, neka vam ova emisija i nastup supruga bude snaga dodatna u vašoj borbi. Ja sam siguran da će sve ovo doprinijeti vašoj pobjedi.

Žiki nije prvi put da pusti suzu u emisiji, ali je ovog puta i Mare bio na ivici, a to je dokaz da je ovaj kandidat emocijom kupio sve koji su gledali njegov nastup. Kada je žiri došao do daha, uslijedili su komentari koji su dodatno razgalili Petra.

– Ova emisija nosi svoju magiju, ali postoje zaista neki posebni momenti, ovo je bio taj trenutak, hvala ti – rekao je Žika kroz suze, prenosi Blic.

On je dodao.

– Želim da vam čestitam i da čestitam Vašoj porodici što ima takvog oca. Kada neko pita kako izgleda pravi beogradski šmeker, e ovako izgleda. Bravo Petre – zaključio je on.

Pogledajte od  1:23:23…

Najnovije vijesti

To Top