Lifestyle

Hajdi Klum i njena kćerka Leni (18) ponovo su pozirale u donjem vešu!

Vidjeli smo prošlog puta kako je poznata manekenka, Hajdi Klum za potrebe snimanja jedne kampanje poznatog brenda donjeg veša pozirala sa svojom 18-godišnjom kćerkom, Leni.

Iako su fotografije u čipkastom rublju izazvale burne reakcije javnosti, Hajdi kao da nije marila za njih, te se i ovog puta odlučila za fotografisanje sa svojom nasljednicom i to u crvenom vešu koji je dio Božićne kolekcije.

Međutim, čini se da je ipak barem malo poslušala kritike javnosti, iako ona to opovrgava. Ovog puta njena kćerka Leni nije bila previše otkrivena, odn. nosila je crvenu spavaćicu i gornji i donji dio pidžame. S druge strane, Hajdi se odlučila za izazovni čipkasti crveni donji veš, brus i gaćice, dok se kasnije na fotografijama pridružila kćerki u pidžami.

Foto: PROFIMEDIA/INITIMISSIMI/PLANET PHOTOS

“Iskreno ne marim previše za reakcije drugih, Presretna sam što sam radila ovu kompanju i provela divan dan sa mojoj mamom”, rekla je Leni za strane medije, a zatim dodala da joj je majka najveća motivacija i uzor. Kako je i sama Leni rekla, nikada je nećete vidjeti u uskim farmerkama ili stvarima, jer obožava da nosi široke i udobne komade odjeće.

Foto: Profimedia

Najnovije vijesti

To Top