Film i TV

Kikina majka u suzama: Isplivaće istina, ona se nije ubila (VIDEO)

Poznata jutjuberka Kika Đukić umrla je u decembru prošle godine, a njena majka Nataša je iznjela detalje vezane za kobnu noć, ali i brojne okolnosti nakon Kikine smrti.

Skoro godinu dana nakon njene smrti majka Nataša Đukić tvrdi da je ubijeđena da je Kika preminula nasilnim putem.

Budući da su tragovi teških droga obdukcijom pronađeni u tijelu preminule youtuberke, njena majka priznaje da je bila upoznata sa tim da uzima samo lake droge.

Kika bi sa vremena na vreme pušila kanabis sa duhanom i to samo po mrvicu kanabisa. Koristila je i bensedin od 2019. godine. Kada strimuje po cijelu noć pila je i po dva komada da bi spavala – istakla je Nataša.

“Kika je bila manipulator u ljubavi”

Izjavila sam i stojim iza toga, Kika je bila veliki manipulator kada je ljubav u pitanju. Ona je dečku rekla da će se baciti sa mosta, otišla je i čekala ga dva i po sata. Tada su je odveli u (Specijalnu psihijatrijsku bolnicu) Lazu Lazarević, gdje je i ostala nekoliko dana. Jake lijekove za smirenje je pila zbog Bake Praseta. Gdje god da je odlazila prilazili su joj i vrijeđali. E tu je ona pukla – govori Nataša i dodaje da se vidjela sa njim nakon Kikine smrti, jer je znala da su se pomirili.

Pogledajte ovdje potresnu ispovijst Kikine majke.

Najnovije vijesti

To Top