Lifestyle

Muž ju je ostavio čim je postala neporektna: Cijeli svijet joj se srušio, a onda se desilo čudo

Doživela je moždani udar, a onda je sve krenulo nizbrdo

Jedna žena je u martu 2015. godine proživjela težak period u životu.

Doživjela je moždani udar, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Evo šta joj se desilo nakon toga.

Riona Keli (37) iz Helifaksa (Jorkšir, Velika Britanija) u martu 2015. godine pretrpijela je moždani udar, od čijih posljedica je ostala paralizovana.

Dotadašnji suprug sa kojim je 14 godina bila u braku napustio ju je samo nekoliko dana nakon što je ostala u invalidskim kolicima, dok su joj doktori rekli da možda više nikad neće hodati.

Riona sa bivšim suprugom ima četvoro djece, a ostavljena je samo pet dana nakon što je saznala da je paralizovana.

– Nakon što me je suprug ostavio u bolnici, moja prijateljica Sara postala mi je kao član porodice. Brinula je o mojoj djeci i svi su podržavali tokom oporavka. Bilo je to vrijeme kada mi je muž bio najpotrebniji – navela je Riona, koja je dodala da joj je bilo vrlo teško da se navikne na život u kolicima, a još i bez muža.

– Prvi put kad sam izašla na ulicu u invalidskim kolicima, mislila sam da me svi posmatraju. Mrzila sam to i mrzila sam sebe. Da mi je neko dao izbor, okončala bih svoj život, nisam više željela da živim – rekla je ona, prenosi The Sun.

Šest godina kasnije nakon višesatne terapije dnevno, Riona je uspjela da napravi prve korake zahvaljujući ličnom treneru Kejtu Mejsonu, sa kojim je sada i u ljubavnoj vezi.

Šest godina kasnije Riona je doživjela novu ljubav i to sa ličnim trenerom koji joj je pomogao da prohoda i sa kojim joj je u međuvremenu postalo toliko lijepo da oboje osećaju kako im se ponovo sreća osmjehnula u ljubavi.

Sa druge strane, Rionin bivši muž Ričard rekao je da je želio razvod mnogo prije nesreće, a ne dok je bila u kolicima.

– Dok je bila u bolnici, posjećivao sam je koliko sam mogao. Morao sam i da brinem o djeci, da čuvam kuću i da idem na posao. Sa Rionom i djecom sam živeo do juna prošle godine, prije nego što sam se konačno odeslio, a sada smo oboje nastavili dalje – naveo je on.

Najnovije vijesti

To Top