Lifestyle

Zijada izrešetali u prisustvu trudne supruge i dvogodišnje kćerke: Ona sada objavila na društvenim mrežama misterioznu poruku

Udovice članova škaljarskog klana Zijada Nurkovića i Gorana Vlaovića objavile su istu poruku na svojim Instagram nalozima.

Nikome niste dužni da objašnjavate svoj nivo obrazovanja, svoj izgled, svoj izbor partnera, svoj odnos prema Bogu, svoj život”, napisale su one.

Supruga Zijada Nurkovića (24), škaljarca koji je likvidiran 2019. godine u Španiji u njenom prisustvu i to dok je bila trudna Vasilisa Nurković.

Vasilisa je objavila je na Instagramu identičnu fotografiju kao i Dragana Banić.

Dragana je bila partnerka visokopozicioniranog člana škaljarskog klana, Gorana Vlaovića. On je ubijen ove godine na Pagu, u Hrvatskoj.

Ubili ga naočigled trudne supruge i dvogodišnje kćerke

Nurković je izrešetan u blizini španske Malage.

Nepoznati napadač je Nurkoviću prišao dok je bio sa porodicom u automobilu. Izrešetao ga je naočigled trudne supruge i dvogodišnje kćerke.

Zijad Nurković je sa teškim povredama glave tada prebačen u bolnicu. Međutim, ubrzo je preminuo. Trudna supruga i kćerka prošle su bez povreda. Za napadačem se i dalje traga.

Sličnu tragediju doživjela je i Dragana Banić. Ona je sa svojim partnerom bila Pagu, na plaži Zrće, kada mu je Duško Tanasković prišao sa leđa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Banic (@dragana_banic)

Naočigled djevojke i društva, Tanasković je ispalio hitac iz pištolja i usmrtio Vlaovića.

Njih dvije se međusobno i prate na društvenim mrežama. Nije poznato da li su bliske prijateljice.

Zijad je, inače, od ranije bio poznat policiji i važio je za bliskog saradnika Alana Kožara, koji je svojevremeno bio čovjek od povjerenja klana Luke Bojovića. Inače, Kožar je izrešetan u julu 2020, zajedno sa Damirom Hadžićem na grčkom Krfu. Egzekutor je kobnog dana na njih dvojicu kad su se vraćali sa plaže ispalio 29 hitaca.

Inače, Vasilisa Nurković je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubiteljka mode, srećna žena i mama dvije djevojčice.

Najmisteriozni regionalni kriminalac

Vlaović je živio na visokoj nozi, vozio skupe automobile, izlazio, stalno bio u društvu starleta i poznatih ljepotica, a o njemu se u javnosti baš ništa nije znalo sve do ovog ljeta kada je brutalno likvidiran. Zbog toga je Vlaović dobio epitet najmisterioznijeg kriminalca u regij

Ni nakon što je ubijen do Vlaovićeve fotografije nije bilo moguće doći, pa ni danas javnost ne zna kako je izgledao jedan od, navodno, visokopozicioniranih članova nemilosrdnog “škaljarskog klana”. Njegovo ubistvo je, prema svim pokazateljima iz istrage, naručeno najvjerovatnije upravo od suparničkog klana – kavačkog. Vlaović je dugo praćen i za njegovu egzekuciju unajmljen je državljanin Srbije, Kraljevčanin Duško Tanasković.

(Izvor: Source.ba)

Najnovije vijesti

To Top