Magazin

Slobodan postao Sanja: Želi da se uda i ostvari kao majka (VIDEO)

Slobodan Katanić Barbika privukao je ogromnu pažnju publike kada se prvi put pojavio na audiciji za “Zvezde Granda” 2003. godine.

Svojim ekscentričnim izgledom i životnom pričom odmah se izdvojio od ostalih kandidata, pa je zaintrigirao javnost.

Riješila sam da idem na plastičnu operaciju da bih postala prava žena, da bih se udala i imala porodicu“, rekla je jednom prilikom Sanja Katanić za medije.

Sanja danas živi u Čačku, daleko od javnosti, a svoj izgled je značajno promijenila, pa je svoju smeđu kosu ofarbala u plavo.

„Riješila sam da idem na plastičnu operaciju da bih postala prava žena, da bih se udala i imala porodicu“, rekla je jednom prilikom Sanja Katanić za medije.
Za ovu svoju odluku nije imala podršku roditelja, i dok se njena majka nije toliko bunila, sa ocem je išlo teško.

Kako su pisali domaći mediji, Slobodan, odnosno Sanja, pričala je kako uz muški polni organ ima i matericu, te da ima redovan ciklus od svoje petnaeste godine.
Uprkos tome što se osjeća kao žena, odslužila je i vojni rok. Međutim, najteži dio u vezi sa služenjem vojske bio je zajedničko tuširanje, s obzirom na to da se oduvijek osjećala kao djevojka, pa joj je, kako je izjavila, bilo neprijatno.

Sanja danas živi u Čačku, daleko od javnosti, a svoj izgled je značajno promijenila, pa je svoju smeđu kosu ofarbala u plavo.

Gotovo dvije decenije kasnije, u „Zvezdama Granda“ pojavila se prva transrodna osoba.

Alina Juhart, jedna od kandidatkinja u ovogodišnjem serijalu takmičenja „Zvezde Granda“, nije krila da je rođena kao muškarac, a svojim pojavljivanjem privukla je ogromnu pažnju.

Najnovije vijesti

To Top