Auto/moto

Bolan nemoj se blamirat: Vozač BMW zapeo u snijegu pa ni da mrdne, a onda je naišla DVOJKA (VIDEO)

Dok se vlasnik “bembare” dobrano mučio, pored njega je lagano i bez ikakvih problema prošao Golf 2.

O Golfu 2 ne treba previše trošiti riječi, jedan je od najpopularnijih automobila svih vremena, a za neke je jednostavno najbolji automobil ikada, prije svega u smislu pouzadnosti i dugovječnog trajanja.

Ovaj popularni Nijemac je ušao u legendu i zbog toga što nema toga što ne može da ponese i prenese, a što već nije dokazano snimcima na internetu. Međutim, jedan snimak dokazuje da Golf 2 itekako može dobro da povuče i na snijegu.

Na video zapisu objavljenom na Instagram stranici doza_tjunera, vidi se jedna nimalo bezazlena situacija u saobraćaju u kojoj se našao vozač BMW “petice” E60. Ova izuzetna limuzina se našla u velikom problemu na putu pokrivenim snijegom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dnevna doza tjunera (@doza_tjunera)

Iako je vozač pokušavao da izvuče BMW iz nevolje, to mu nikako nije polazilo za rukom. Proklizavao je i praktično stajao u mjestu, a onda se dogodio “golf faktor”.

Dok se vlasnik “bembare” dobrano mučio, pored njega je lagano i bez ikakvih problema prošao Golf 2. Da li je do vozača, pogona ili nekog drugog faktora, ali u ovoj situaciji Golf 2 je izašao kao apsolutni pobjednik.

Najnovije vijesti

To Top