Lifestyle

UČITELJ MI PLAĆA 1.200 EURA DA ME GLEDA U DONJEM VEŠU! Vera se pohvalila svima: Rekao je da neću postići ništa, a sad mi DAJE PARE

Foto: Printscreen Instagram

Vera Dajkmans je 22-godišnja holandska manekenka koja zarađuje na OnlyFans-u, sajtu za odrasle. Kao i sve djevojke koje su se upustile u ovakav način zarade, i Vera plasira veoma provokativan sadržaj koji plaćaju muškarci širom svijeta.

Među svima njima, Vera je primetila da se na njen nalog pretplatio bivši učitelj. Kako je objasnila, pamti ga po rečenici: “Ti ništa nećeš postići u životu”, pa nije odoljela, a da se ne pohvali da sada dobija novac upravo od njega. Ponudio joj je 1.200 eura za unikatni snimak u donjem vešu.

– Prvi put kada mi je poslao poruku, pokušao je da se ponaša kao da mi ranije nije bio učitelj. Poslije nekog vremena, jednostavno sam odlučila da mu spomenem to i da pričamo otvoreno. U početku se također pravio lud, a onda je sve priznao. Poslao mi je 1.200 eura na račun, nisam mogla da vjerujem! – rekla je Vera, dodajući da nikada nije voljela školu jer su je ostali učenici maltretirali.

Manekenka je objasnila koliko je oduševljena što su se stvari okrenule i što sada zarađuje bogatstvo od tijela zbog kojeg je nekada bila ismjevanja.

– Konačno sam se osvetila ljudima koji nikada nisu vjerovali u mene – izjavila je.

(Kurir.rs/Mondo)

Najnovije vijesti

To Top