Magazin

OTKRIVENO KAKO JE JOVANA JEREMIĆ POLAGALA ISPITE: Hvalila se diplomom, a ovo je istina!

Jovana Jeremić, na sva usta je oduvijek isticala kako je obrazovanje najvažnije, te da je ona na tom polju ostvarena.

Sada već svi znaju da je diplomirala na Pravnom fakultet Univerziteta u Beogradu, a ispričala je kako je polagala svoje ispite.

Jovana je otkrila kakvo je bilo njeno iskustvo tokom studija, a istakla je kako joj nijedan predmet nije predstavljao problem, te da je i Obligacionoi pravo položila iz prvog puta, iako ga mnogi studenti smatraju najtežim ispitom na fakultetu.

-Obligacije sam položila iz prve. Imala sam i test kod Hibera, taj test je stvarno mnogo težak, jako je težak, a ja sam naravno prošla. Test realno ne može da prođe prosječan student, mogu da prođu samo najbolji studenti – kaže Jovana.

-Što se tiče ispita, to je vrlo interesantno. Polagala sam ispit kod pokojnog profesora Olivera Antića, on se ubio, skočio sa stijene. Dobila sam desetku, i on me je poslije ispita odlikovao i rekao mi je da ću da napravim vanserijsku karijeru i velike stvari u poslu. On je jedan od rijetkih koji je u meni vidio potencijal – nadovezala se Jovana.

S druge strane, Jovana tvrdi da joj nijedan ispit nije predstavljao problem, a kako kaže, nije joj jasno šta se desilo sa studentima, ali da je sigurna da je u nekome problem.

-Nisam imala nijedan problem na fakultetu, završila sam u roku. Ne znam ni ko je bio profesor, ni šta. Ne znam da li je problem u profesoru ili u đacima, ali da je nešto problem to je sigurno čim toliki broj ljudi nije prošlo ispit – ističe Jovana.

(Izvor:Express/Grand)

Najnovije vijesti

To Top