BiH

Poznat identitet nastradalog radnika u Travniku: Preminuo 45-godišnji Elvir

Još jedna tragedija zadesila je bosanskohercegovački grad u kojem je preminuo radnik na poslu. Kako doznajemo tokom jučerašnjeg radnog dana u poslijepodnevnim satima preminuo je 45-godišnji muškarac na radnom mjestu u “Toplanama Travnik”.

Kako je potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjo-bosanskog kantona Hasan Hodžić da se tragedija desila u postrojenju toplana oko 17 sati. “U postrojenju toplane smrtno stradao radnik firme E.Š. rođen 1978. godine u Travnik.

Na lice mjesta su izašli službenici policije koji u saradnju sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom pristupaju mjerama i radnjama iz svoje nadležnosti” potvrdili su iz MUP-a SBK piše Crna-Hronika.

Portal Crna-Hronika doznaje da je preminuo Elvir Šiljak. Prijatelji i rodbina opraštaju se od vrijednog radnika na Facebook-u.

Nakon sinoćnje tragedije u travničkoj toplani u kojoj je smrtno stradao Elvir Šiljak, angažovan je i inspektorat za zaštitu na radu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.Iza Elvira je ostala supruga i troje djece.
Porodici iskreno saućešće.

Na nasu veliku zalost, usljed nesrece na poslu u travnickoj toplano smrtno je stradao nas sugradjanin Siljak Elvir. Molim Boga da porodici ublazi bol i da naseg Elvira uvede u lijepi dzenet.

Najnovije vijesti

To Top