Regija

“Vozi bez ruku, nešto će se desiti”: Jovana poslala drugarici jezivu poruku prije nesreće u kojoj je poginula

Printskrin: Instagram/192_rs

– Jovana je htjela da se sa koncerta vrati taksijem kući, ali je Predrag ubjedio da se vrati sa njima – dodaje drugarica

Osamnaestogodišnja Jovana J. koja je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći na starom grdeličkom putu samo nekoliko minuta prije udesa svojoj najboljoj drugarici poslala je poruku: “Vozi bez ruku, nešto će da se desi”.

Njeni drugari, maturanti leskovačke Ekonomske škole, kažu da je Jovana bila odličan đak, uvijek nasmijana i pozitivna i divan drug, piše Rešetka.

– Ovo je strašno što se desilo. Ne možemo da verujemo. Samo prije mesec i po dana slavili smo njeno punoljetstvo, a sada, umjesto da zajedno spremamo mature, mi ćemo da idemo na njenu sahranu – priča njena drugarica iz odjeljenja.

Oni su se, navodno, te večeri vraćali iz leskovačke diskoteke u kojoj je nastupao Sloba Radovanović.

– Jovana je htjela da se sa koncerta vrati taksijem kući, ali je Predrag ubedio da se vrati sa njima – dodaje drugarica.

Kako navode iz leskovačke policije, isti mladić je prije nekoliko godina također sleteo BWM-om, maltene na istom mjestu.

Podsjetimo, osamnaestogodišnja Jovana J. iz Velike Grabovnice poginula je jučer rano ujutru na starom gradeličkom putu kod Guberevca kada se BMW kojim je upravljao Predrag N. prevrnuo nekoliko puta i završio van kolovoza.

Sa njima u vozilu su bili i Andrija S. (18) iz Zagužana i Vladan S. (19) iz Male Grabovnice.

Sva tri momka imaju teške povrede, ali nisu u životnoj opasnosti, dok je nesrećna Jovana preminula na licu mjesta.

Podsjetimo, Zavod za sudsku medicine iz Niša će raditi obdukciju tela tragično nastradale Jovane, a sahana tinejdžerke zakazana je za utorak u rodnoj Velikoj Grabovnici.

(Izvor: Telegraf.rs)

Najnovije vijesti

To Top