Plus

Počele prijave za prvu IDK Akademiju: Mjesto gdje početnici stiču znanja i vještine u dizajnu i programiranju

IDK Studio, poznata kompanija koja se bavi razvojem software i web rješenja, pokrenula je novu akademiju za početnike u IT industriji. IDK Akademija je mjesto gdje svi zainteresirani mogu naučiti kako postati UI/UX dizajner, Frontend developer i/ili Backend developer.

Tri predavača će voditi edukacije i pomoći polaznicima da steknu potrebna znanja i vještine. Trajanje edukacija ovisi o konkretnom programu, a prijave su u toku.

Za sve one koji su zainteresirani za karijeru u IT industriji, IDK Akademija je savršeno mjesto za početak. Od profesionalnih predavača do kvalitetnih edukacija, IDK Akademija je stvorila idealne uvjete za one koji žele stvoriti karijeru u ovom području.

Ukoliko želite usvojiti ključna znanja i vještine u UI/UX dizajnu, Frontend ili Backend razvoju, IDK Akademija je savršeno mjesto za Vas. Ova akademija stvorena je kako bi pomogla ljudima da steknu znanja i vještine potrebne za karijeru u IT industriji, bez obzira na to jesu li početnici ili iskusni profesionalci.

Ukoliko želite biti dio ovog izvanrednog iskustva i stvoriti karijeru u IT industriji, prijavite se za IDK Akademiju danas!

Više informacija i prijavu potražite na: akademija.idkstudio.com

Najnovije vijesti

To Top