Regija

Priveden roditelji silovane djevojke! Sumnja se da su kćerku prodali za skoro 1200 KM!

Foto: Ilustracija

Roditelji silovane osamnaestogodišnjakinje, privedeni su na informativni razgovor zbog sumnje da su svoju kćerku za 600 eura prodali njenim silovateljima

Takođe, privedeno je još nekoliko lica, koja se terete da su 3. februara takođe opštila sa ovom djevojkom u kući budućeg muža i svekra.

Podsjetimo, policija je tokom vikenda uhapsila oca (42) i njegovog sina zbog sumnje da su djevojku protiv njene volje doveli u svoju kuću i da su je tu 2. i 3. februara silovali.

Navodono su je „kupili“, ali se ona protivila tom braku. Djevojka je uspjela da pobjegne iz kuće užasa, nakon čega je svoje silovatelje prijavila policiji. Marjan i Nedeljko se nalaze u pritvoru do 30 dana, kako ne bi uticali na svjedoke u toku istražnog postupka.

Ovdje imamo sticaj krivičnih djela, a najstrašnija je poruka da je robovlasništvo živo i prisutno. Strašno je što se sve dešava nadomak Beograda. Postavlja se pitanje ko su ljudi koji bi prodali svoje dijete za bilo koji novac, kamoli za 600 eura. Njihova krivica je na prvom mjestu, potom onih koji su je kupili i stekli pravo svojine nad njom. Sama rečenica zvuči strašno, kamoli ono što se desilo u 21. vijeku – rekao je za Kurir TV Ratomirom Antonovićem.

Najnovije vijesti

To Top