Magazin

NAJSTARIJI KLIJENT IMA 84 GODINE! Elektra Elit mu uzme 15.000 eura‎ za par sati, a evo šta TRAŽI OD NJE u spavaćoj sobi!

Izvor: YOUTUBE/GRAND MAGAZIN TV GRAND

Elektra Elit je pričala o bogatašu iz Švajcarske koji ne žali para, te otkrila da poslije njega mjesec dana ne mora da “izlazi na ulicu”.

Elektra Elit, koja je javno govorila i o svom cjenovniku po kojem naplaćuje usluge prostitucije legalno u Švajcarskoj, ne prestaje da šokira pričama o iskustvu u bavljenju najstarijim zanatom, a u tom poslu je već petnaest godina.

Ne krije da obožava svoj posao, a sada je otkrila i koliko godina imanjen najstariji klijent, kao i koliko zarađuje od njega. U pitanju je bogataš koji ima 84 godine, što je zaprepastilo voditelja emisije u kojoj je gostovala.

“Šta on može da uradi sa 84 godine?”

“Pričamo. On me top plaća i s njim bukvalno ne radim ništa. Želi da gleda kako radim malo sa grudima, kako se mazim i tako. Pravi je platiša, platiša, kad mi da ne moram mjesec dana da izlazim na ulicu više da radim”, priznala je, a voditelja je zanimalo i koliko je to novca.

“Sve zavisi koliko hoću da mu izvučem para! On dolazi uvijek sa 3.000 franaka i za njega je to sat vremena. Jako, jako je bogat čovek i sad, u godinama, želi da provodi vrijeme sa prostititutkama, ne samo sa mnom. Kad ja nisam tamo ide kod drugih. Može tu da se izvuče nekad 10.000, 15.000… za par sati”, ispričala je.

(Izvor: Mondo.rs)

Najnovije vijesti

To Top