Magazin

KO JE UZEO PARE?! SVE SE VIDI! Marija Šerifović raskrinkala aferu “Mito” u “Zvezdama Granda”

Kandidat iz Podgorice, Dušan Vukadinović, nije se plasirao u dalji tok takmičenja “Zvezda Granda”, a njegova majka Nata Vukadinović iznijela je niz optužbi na račun Snežana Đurišić, koja je u znak odbrane najavila tužbu.

Svi članovi stručnog žirija oglasili su se ovim povodom i oštro demantirali ove optužbe na čelu sa kreativnim direktorom “Grand” produkcije Sašom Popovićem.

Marija Šerifović je mudro šutila sve do sada, a onda je riješila da stane na put cijeloj aferi i ispričala kako se sve odigralo i na koji način uopšte funkcionišu članovi žirija ovog muzičkog takmičenja.

-U prethodnih sedam dana traje cirkus po medijima, ja se namjerno nisam oglašavala čak i ona jedna moja izjava koja se dogodila nija bila zvanična. Ne osjećam nikakvu potrebu da se na takav način oglašavam i komentarišem. Željela sam sama da se obratim na tu temu. Sjedim u žiriju ZG punih sedam godina, u prve tri godine je bilo klasično žiriranje bez mentora. U prethodne četiri godine svi znamo da je brdo kandidata završilo kod mene. Da sumiramo važnu stvar, svi kandidati koji su kod mene ja im u startu kažem važnu stvar kako funkcioniše mentorstvo. Neko se viđa manje, neko više sve zavisi od obaveza. Mi nemamo propisane sate, vrijeme, niti način na koji ćemo bilo koga mentorisati. Nigdje ne postoji kao u Srbiji da osoba koja želi da se takmiči na tacni dobije mentora koji je u tom trenutku najpopularniji, najbolji. Ima slobodu da šalje poruke, ćaska, da se druži to nigdje u svijetu nije normalno. Što se ove situacije tiče, ja se ne sjećam al’ smatram da nisam dala svoj glas tom kandidatu i to je početak i kraj svega. Pročitala sam poruku koju je pisao Snežani gdje je rekao da je genije za Milija i mene, a ovo što je stavljeno na leđa Snežani Đurišić mislim da je fuj, da je bljak, mislim da je odvratno i da sve osobe koje su u tome učestvovale, a ima ih dosta, da zaista hitno počnu da njeguju svoje mentalno zdravlje. Da je žena od koliko godina klekla na pod i da nekome traži pare, pare, pare to je užas. Svaki kvadratni metar studija je kamerama pokriven, ta stvar ne postoji niti se dogodila, komunikacija jeste. O tome će se svakako pričati na sudu – zaključila je Marija na svom youtube kanalu.

(Izvor:express/press)

Najnovije vijesti

To Top