Magazin

MUŽ JE GODINAMA VARAO, PA JE ODLUČILA DA JAVNO OCJENJUJE IZGLED NJEGOVIH LJUBAVNICA: “Jedna mi je pomogla da ga uhvatim na djelu”

Hilari Zinks je otkrila da je muž vara, pa je odlučila da javno ocjenjuje izgled svake od njegovih ljubavnica. Ona je na TikToku objavila video dajući svakoj djevojci ocjenu od 1 do 10, piše Ny Post.

– Ocjenimo zajedno djevojke s kojima me moj bivši muž varao – rekla je Zinks u videu.

Prva žena koju ocjenjuje je neko koga ne može da identifikuje, ali za koju tvrdi da je ostavila svoju minđušu na pultu u svom domu. Zinks je preko videa napisala da je minđuša bila “prvi fizički dokaz”, koji je pronašla, da je muž vara.

– Mislim da je ova djevojka vjerovatno vidjela da ima znakova da u kući živi žena ili djevojka, pa mi je ostavila ovaj znak kao upozorenje – dodala je.

Prvoj djevojci je dala ocjenu 9 od 10 za znak upozorenja, ali joj je oduzela jedan bod u slučaju da je ostavila minđušu samo da bude bezobrazna. Dodala je i da joj je u svakom slučaju zahvalna što je to ostavila, te da bi ona uradila istu stvar da posumnja da dečko s kojim se nalazi ima nekoga. Zinks slijedeću ženu opisuje kao “dragulj”, te kaže da je ona i prva djevojka koju je zapravo uspjela da pronađe i razgovara s njom.

@hillary.zinks

Answer @im_siowei 22 million views 😅 #fyp #men #cheating #cashapp13plus #MyBrawlSuper

♬ original sound – Hillary Zinks

Kad sam joj se obratila, bila je više nego voljna da mi kaže sve što je taj idiot učinio. Rekla mi je tačne datume i ime hotela u kom su se našli, pa sam nazvala hotel i pretvarala se da sam pomoćnica svog bivšeg muža kako bih dobila njegov račun za sobu – ispričala je.

Djevojku je ocenila s 25 od 10 bodova. Treća žena opisana je kao “ludo predivna” i “izvan njegove lige”, što je nagnalo Zinks da joj odmah da ocjenu 20 od 10 samo na temelju izgleda. Dodala je i da je ova žena otišla usred noći, čim je shvatila da je oženjen.

Te tri žene bile su samo prvi dio. Zinks je kasnije podjelila drugi video u kojem takođe ocjenjuje žene s kojima ju je njen bivši varao. Četvrtoj djevojci dala je ocjenu -12 od 10, jer je znala da je oženjen, ali je svjejedno odlučila da spava s njim.

– Pričala sam s tom djevojkom i objasnila sam joj da smo on i ja u to vrijeme kad je bio s njom, tek bili vjenčani i da nije bilo razloga da vara, osim činjenice da je ekstremni preljubnik. Također sam joj rekla da kada spavamo s oženjenim muškarcima, tim muškarcima dajemo moć da povrede svoje žene – rekla je Zinks.

@hillary.zinks

Reposting for the people. Pt. 2. #fyp #MakeABunchHappen #HangUpOnIt

♬ original sound – Hillary Zinks

Nakon što su Zinks i žena razgovarale, žena se izvinila i priznala da nikada o tome nije razmišljala na taj način. Zinks je rekla da je djevojka doživjela veliku transformaciju i čak joj je slala poruke koje joj je njen bivši muž slao svaki put kad bi se vratio u njenu zemlju i bio na Tinderu. Zinks je nakon toga ažurirala svoj rezultat za nju na 50 od 10.

Sljedeća žena je, kako kaže Zinks, “kraljica ljepote” i tvrdi da njen bivši nije uspio čak ni da je prevari s njom. Kada je Zinks pronašla djevojku, rekla joj je šta se događa, a potencijalna ljubavnica joj je čak pomogla da ga uhvati. U još jednom naknadnom videu, Zinks je objasnila kako su smjestile bivšem mužu. Priznala je da je imala pristup njegovom Tinder nalogu i da je sve vrijeme znala kada ju je varao. Tvrdi da je slao poruke stotinama djevojaka i zvao ih u svoju hotelsku sobu. Navodno je vidjela kako šalje poruku ženi, koju je identifikovala kao Selin, te joj se obratila na Instagramu.

– Rekla sam joj da moj muž upravo sada pokušava da me prevari s njom i pitala je da li može da mi pomogne da mu smjestim jer sam usred toga da ga ostavim. Djevojka mi je odgovorila da naravno da hoće jer mrzi takve muškarce – tvrdi Zinks.

Selin je “igrala sve njegove igrice” i navodno snimala sve što joj je slao, uključujući njegove poruke u pijanom stanju i zahtjeve za golišave fotografije, kako bi Zinks to mogla da iskoristi pri razvodu. Zinks i Selin od tada su prijateljice, iako Selin živi u drugoj državi. Selin je snimila svoj video koji se pojavljuje na kraju TikToka u kom je rekla da je “bila jako uzbuđena što je tako uhvatila preljubnika na djelu”.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Najnovije vijesti

To Top