Svijet

Nezapamćeni skandal potresa : „Tetkica“ slala gole fotografije učeniku (14) pa imala odnos sa njim u kolima

Endi Pejdž Rozafort Foto: CT State Police

Endi Pejdž Rozafor, školska čistačica iz Nju Ferfilda u Konektikatu, uhapšena je nakon što je imala seksualne odnose sa tinejdžerom i zbog toga što mu je slala gole slike i snimke na kojima masturbira.

Navodno je koristila Snepčet i Instagram tokom perioda od šest mjeseci kako bi dječaku slala gole fotografije i video snimke sebe i imala seksualni odnos sa njim.

„Hoćeš da vidiš nešto“, navodno je glasila poruka nakon koje je usljedila prva fotografija.

Tada je rekla da je greškom poslala snimak, ali je ubrzo poslala još jedan goli selfi.

Endi Pejdž Rozafort Foto: CT State Police

Policija je započela istragu o njenom ponašanju nakon što je drugarica žrtve to rekla njegovim roditeljima, koji su naknadno prijavili policiji jer su sumnjali na seksualni napad. Rozafort je takođe optužena da je slala video snimke na kojima masturbira i tražila od dječaka da uzvrati svojim golim slikama. Na njenom telefonu pronađena je slika žrtve bez majice.

Policajci su, u međuvremenu, prikupili dokaze kako bi dokazali da je par bio na istoj lokaciji kada su se dogodili navodni seksualni napadi.

U policijskom izveštaju se navodi da je momak imao seksualni odnos u vozilu sa čistačicom, ali je „prekinuo odnos jer je počeo da se osjeća čudno zbog toga“. Rekao je roditeljima o navodnom napadu dva dana kasnije jer se ojsećao „veoma čudno i krivo“ zbog onoga što se dogodilo.

Čistačica je platila kauciju od 100.000 dolara i puštena je pod uslovom da nema kontakt ni sa jednim maloljetnikom osim sa svojom djecom i da joj više nije dozvoljeno da koristi društvene mreže.

Poslije optužbi, dala je ostavku na honorarni posao u školi, koja ju je u decembru upozorila da ne smije da šalje poruke ili da kontaktira učenike preko platformi društvenih mreža.

Na sudu je tvrdila da nije kriva i njeno sljedeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 23. mart.

Najnovije vijesti

To Top