Magazin

Ljupka Stević otkrila ko joj je ukrao novac na svadbi: Bakšiš bio preko 150.000 evra

Foto: Printscreen/Instagram | Ljupka Stević otkrila ko joj je ukrao novac na svadbi: Bakšiš bio preko 150.000 evra

​U medijima se nerijetko pominju visoki honorari koje pjevači dobijaju za nastupe, a često se dešava i da za jednu pjesmu ili čak refren za par minuta zarade nekoliko prosječnih plata u Srbiji.

Šarmantna pjevačica Ljupka Stević toko gostovanja u emisiji “Grand magazin” progovorila je upravo o ovoj temi za koju je odličan sagovornik ako se uzme u obzir da su se u javnosti pojavljivali naslovi o tome da je imala probleme sa suprugom obožavatelja koji ju je častio sa 300 evra, ali i da joj je na svadbi u Italiji ukraden bakšiš iz ruke.

“Smataram da sam nesebična osoba koja je uvek spremna da pomogne i zaštiti slabije od sebe”, istakla je pjevačica i prisjetila se pomenute situacije na romskoj svadbi.

“To je postala anegdota. U pitanju je bila romska svadba u Italiji. Pa dobro, dečica su prolazila i kada su videli puno para na gomili, kako da ih ne uzmu? Na tom veselju je bakšiš bio negde oko 150.000 evra”, objasnila je Ljupka.

Na pitanje novinara gdje je dobila najveći bakšiš i koja suma je bila u pitanju, pjevačica ih je veoma iznenadila odgovorom.

“Mislim da sam najveći bakšiš dobila upravo na tim romskim svadbama, ali u tom trenutku ga nisam brojala. Bilo je negde oko 5.000 evra za jednu pesmu, čak nije bila ni cela pesma u pitanju”, prisjetila se Ljupka, pa dodala:

“Prosto, kod njih su takvi običaji. Nije bilo novca samo na romskim svadbama, bilo je novca i na nastupima, u Bosni ume da bude jako dobro kada smo mi muzičari u pitanju.

Sve nas je zanimalo da li su na nastupima galantniji momci ili djevojke, a Ljupka je odgovorila:

“Časte i momci i devojke. Momci više, ali znaju i devojke da budu široke ruke”, prenosi Grand.

Najnovije vijesti

To Top