Regija

Majka iz Novog Pazara saznala da joj je 4 djece stradalo u požaru, prevezena na psihijatriju!

A.A, majka četvoro mališana koji su tragično nastradali u požaru koji se u nedjelju dogodio u stanu u Novom Pazaru, saznala je da su joj djeca preminula, nakon čega su je doktori prebacili u Beogradu, u kliniku “Laza Lazarević”, kaže rođak porodice.

Ona je jako teško podnijela, slomila se. Još joj je i muž jako loše. Pitanje je da li će on preživjeti – kaže rođak ove majke.

Podsjetimo, A.A. zadobila je opekotine u požaru u kojoj joj je nastradalo četvoro djece. Njen suprug teško je povrijeđen i izgorjelo mu je preko 50 odsto tijela. Njemu se ljekari bore za život.

Njihovo četvoro djece uzrasta od šest mjeseci do 6 godina nastradalo je u požaru koji je izbio u nedjelju ujutru u stanu u Novom Pazaru u kojem su živjeli.

Rezultati obdukcije pokazali su da su se djeca ugušila ugljen-monoksidom.

Otac četvoro mališana živ je gorio dok je pokušavao da spasi svoju djecu, tvrde očevici ovog strašnog događaja. Nesretni čovjek je preko terase pokušao da uđe u sobu gdje su mu bila djeca, ali nije uspio da otvori vrata.

Ljekari u novopazarskoj bolnici rekli su da su tijela troje djece bila praktično ugljenisana prilikom prijema, dok je četvrto dijete davalo znake života, ali su opekotine bile toliko jezive da ni reanimacijom nije moglo biti spašeno.

(Izvor:Kurir.rs/Blic)

Najnovije vijesti

To Top