ISTAKNUTE VIJESTI

Napili se pa pretukli pet osoba u kafani, a kad je došla policija, pretukli i njih

Policajce su počeli naguravati, a zatim su ih udarali rukama i nogama po tijelu.

Policija je zbog toga, kako stoji u izvještaju, morala upotrijebiti sredstva prisile, odnosno fizičku snagu.

“Kad su trojica napadača srušila jednog od policajaca na tlo te ga počela gušiti, drugi je policijski službenik radi visokog intenziteta i dinamike napada, zbog odbijanja napada spomenute trojice na drugog policijskog službenika, u krajnjoj nuždi, ispalio jedan upozoravajući hitac iz službenog vatrenog oružja u zrak.

Kako su u međuvremenu na mjesto događaja pristigli i drugi policijski službenici u pomoć, napadači su uz uporabu sredstava fizičke snage i sredstava za vezivanje savladani te je uspostavljeno povoljno stanje javnog reda i mira”, izvijestila je policija.

Policajci ozlijeđeni

Napadnutoj dvojici policajaca je zbog zadobivenih ozljeda pružena medicinska pomoć te je utvrđeno da su zadobili ozljede po glavi, nosu, zubima i tijelu.

Njihove su ozljede okvalificirane kao lake. Medicinska je pomoć pružena i trojici napadača te je utvrđeno da isti prilikom uporabe sredstava prisile nisu zadobili nikakve ozljede.

Sva trojica napadača su uhapšena te je u toku kriminalističko istraživanje za krivična djela Prisila prema službenoj osobi i Napad na službenu osobu, nakon čega će se podnijeti kriivčna prijava nadležnom državnom tužilaštvu, javlja Hina.

Najnovije vijesti

To Top