ISTAKNUTE VIJESTI

Detalji stravičnog zločina : Prijateljice drugaricu izbole 32 puta

Luise je prenoćila kod svoje 13-godišnje prijateljice. Sutradan je došla i 12-godišnjakinja, a djevojčice su zajedno otišle u šumu i ondje su ubile Luise.

Djevojčica Luise (12) iz njemačkog Freundenberga, koju su ubile njezine kolegice iz razreda, izbodena je nožem čak 32 puta. Jedna od ubojica, 13-godišnjakinja, bila joj je najbolja prijateljica, javljaju njemački mediji.

Navodno je razlog ubojstva osveta zbog svađe na TikToku. Njemački mediji pišu kako je Luise doživjela mobing, a onda je ubijena. Nestanak Luise prijavljen je u subotu, a tijelo djevojčice pronađeno je u nedjelju ujutro u šumi. Na mjestu na kojem je ubijena njezini kolege iz škole i šokirani stanovnici ostavljaju cvijeće i lampione.

Prema pisanju njemačkih medija, Luise je prenoćila kod svoje 13-godišnje prijateljice. Sutradan je došla i 12-godišnjakinja, a djevojčice su zajedno otišle u šumu i ondje su ubile Luise.

Nakon zločina dvije djevojčice otišle su kući. Starija djevojčica nazvala je Luisine roditelje i rekla kako je zabrinuta za nju. Tad je pokušala sa svojeg mobitela nazvati Luise. Djevojčica je zabrinutim roditeljima hladno lagala.

Navodno je na društvenim mrežama podijelila i vijest o potrazi za Luise, iako je već vrlo dobro znala da je Luise mrtva.

Kako bi zaštitili maloljetne ubojice koje još nemaju dovoljno godina da bi kazneno odgovarale, policija otkriva samo mali broj informacija. No poznato je da su izuzete iz svojih obitelji i pod nadzorom su ureda za mlade.

Najnovije vijesti

To Top