BiH

Šta je radila uhapšena Azra Š. četiri dana prije ubistva Ranka Escobara?

Osumnjičena Azra Š. (21) koja je u utorak uhapšena po međunarodnoj potjernici u Sarajevu zbog sumnje da je učestvovala u brutalnoj likvidaciji Ranka Radoševića (54), zvanog Ranko Escobar samo četiri dana prije zločina javno tražila stan u Beogradu!

Brzom i efikasnom akcijom MUP Srbije svi osumnjičeni za ovu likvidaciju su ubrzo lišeni slobode, a među uhapšenima je i maloljetnica (17) koja je imala svoju ulogu u ovoj likvidaciji, kao i studentica koja je uhapšena.

Ako je sudeći po društvenim mrežama osumnjičena Azra Š. je 5. marta na jednoj Facebook stranici tražila stan uz određene uslove i cijenu koja bi joj navodno najviše odgovarala.

“Dobar dan svima, da li iko izdaje stan sa odvojenom spavaćom? Poželjna cijena bi bila do 400 eura” napisala je Azra Š.

Provjerava se da li je studentica Azra, koja je u utorak uhapšena u naselju Bjelave, zajedno sa svojim dečkom Markom Pjanovićem, vođom navijača Partizana u Brčkom, koji je sinoć lišen slobode u Bijeljini, sa ostalim osumnjičenima za ubistvo namamila Radoševića na pumpu i to pod izgovorom da žele da kupe automobil.

“Radošević je kako je dosadašnja istraga pokazala bio na pumpi bez obezbjeđenja, a da je kupce za skupocjeni automobil čekao upravo na pumpi. Ranko Eskobar je inače, bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde pišu mediji u Srbiji.

(Izvor: N1)

Najnovije vijesti

To Top