Regija

Bejzbol palice, tuča, pucnjava i teška ranjavanja: Bh. državljanin uhapšen zbog haosa u Berlinu

Policija je imala pune ruke posla/Ilustracija

Mediji prenose da je juče popodne došlo do obračuna bejzbol palicama u kojem je učestvovalo pet – šest muškaraca

Nakon jučerašnje tuče koja je prerasla u pucnjavu, njemačka policija je danas uhapsila osumnjičenog, starog 60 godina koji ima dvojno bh.-njemačko državljanstvo.

Kako prenose njemački mediji, sve je počelo masovnom tučom u Dalmanštrase. U toj sveopštem metežu došlo je do pucnjave, u kojoj su teško ranjena dvojica mladića, starosti 26 i 28 godina.

I dok je policija neposredno nakon pucnjave uhapsila jednog osumnjičenog, 28-godišnjeg mladića, danas je izvršeno i drugo hapšenje kada je uhapšen osumnjičeni porijeklom iz BiH, prenose Nezavisne.

Mediji prenose da je juče popodne došlo do obračuna bejzbol palicama u kojem je učestvovalo pet – šest muškaraca. Međutim, fizički sukob je ubrzo prerastao u vatreni okršaj kada su neki od učesnika tuče izvadili oružje.

Dvojica mladića su ranjeni u noge i odmah prebačeni u bolnicu. Prema izjavama očevidaca, nekoliko osumnjičenih je pobjeglo mercedesom S klase. Svjedoci pucnjave kažu da su čuli najmanje šest pucnjeva. Područje Dalmanštrase bilo je zatvoreno satima.

Najnovije vijesti

To Top