Lifestyle

Sad radiš nebeske motore, hvala ti za svaki trenutak smijeha: Poruke kojima se pratioci opraštaju od jutjubera tjeraju suze na oči!

Influenser i najpopularniji automehaničar u Srbiji Mirko Rašić (33) nađen je mrtav u Surčinu u jednoj hali.

Smrt jutjubera potresla je njegove pratioce, koji se potresnim i emotivnim porukama opraštaju od Rašića ispod posljednjeg videa koji je objavio na svom jutjub kanalu.

– Ne mogu da vjerujem da čovjek više nije sa nama… Počivaj u miru Mirko.

– Iskrena i dobra duša od čovjeka, izuzetno pristojan i kvalitetan sadržaj na kanalu. Svojim savjetima mi je pomogao nekoliko puta i spasio me još većih problema. Hvala ti za sve. Barem ti dugujemo toliko, da se zahvalimo na svemu. Hvala i laka ti zemlja.

– Od svih nas koji će uvijek gledati tvoje snimke i koje ćeš i sa onog svijeta da čuvaš od loših polovnjaka… Laka ti zemlja…

– Od sto nasumičnih muškaraca kad bi me pitali ko je srećan čovjek među njima, rekao bih Mirko Rašić. Ja sam ga povremeno pratio samo jer je duhovit i beogradski šmeker, mene automobilizam uopšte ne zanima… Eto toliko je dobar i svestran bio da je zahvatao i ostalu publiku samo jer je na zabavan i kvalitetan način radio snimke… Baš je momčina i po bio. Pravi gradski momak, vrijedan, ambiciozan, spontan i neiskvaren. Ponos nas ostalih ostalih Beograđana. Mnogo mi je žao.

Počivaj u miru. Pratio sam te mogu reći od samog početka. Sada si na boljem mjestu. Legendo.

– Jedan od najboljih ljudi, legenda, imao sam osjećaj da se poznajemo otkad te pratim. Hvala ti za znanje, smijeh i pozitivnu energiju koju si prenosio. Nadam se da ću te bar nekad negdje na boljem mjestu upoznati. Legendo naša, previše si bio dobar za ovakvo loše i iskrivljeno vrijeme.

Izvor: Kurir

Najnovije vijesti

To Top