Magazin

“KOMŠIJIN SIN LIČI NA MENE” Muškarac se našao u ozbiljnom problemu, pa potražio pomoć na mrežama

FOTO: Unsplash, ilustracija

Forum Redit je globalno poznat kao mreža na kojoj možete da nađete svašta, što bi se reklo “od igle do lokomotive”

Kako su pitanja i zaključci svih korisnika Redita veoma jedinstveni, u moru dilema koje se tamo rješavaju, našla se i jedna veoma interesantna.

Jedan anonimni korisnik Redita, odlučio je da podeli svoju muku sa širokim masama u nadi da će mu neko pomoći. Svoj problem je prvo predstavio pitanjem, a kasnije je prikazao i suštinu, po kojoj bi neko mogao da ga uputi kako da ga riješi.

Kako da kažem komšiji da je možda moj sin?

– Pozdrav svima, imam jedan problem ne znam kako da ga riješim.

Davno bio sa jednom komšinicom, bili zajedno na moru. A more ko more. I desi se. Uglavnom imala ona nekog kepeca pored sebe, uzmu se oni ubrzo i trudna ispade. Svi srećni i eto godine prolaze i gledam tog njenog malog, mislim više nije ni baš mali. Već se primjećuje po komšiluku oba roditelja su bas niski on momčina ispao visok pa još onako taman ten na mene. Svi po komšiluku gledaju već onako priča se svašta, još da stvar bude gora ima braon oči na mene, a roditelji mu oboje plavooki.

Ne znam nisam baš siguran, šta raditi? Ima li neko savjet – pitao je ovaj korisnik Redita.

“Probaj da napraviš još jedno”

Da li se ovaj korisnik šalio, ili mu je problem zaista ozbiljan, niko ne zna. Dobro je zasmijao pojedine u komentarima, koji ga nisu štedjeli. Uzmi napravi joj još jednog da vidiš kako će da ispadne, ako opet bude na tebe to je to znači – napisao je jedan korisnik u komentarima.

Da je ostao praznih ruku što se tiče rješenja za ovaj problem, vidljivo je i u ostalim komantarima, jer mnogi mu apsolutno ništa pametno nisu savjetovali, osim da priču ispriča na nekoj televiziji ili jednostavno ignoriše činjenicu da komšiji sin liči na njega, prenosi Blic.

Međutim, pojedini vjeruju da je ova objava ubjedljivo lažna i da je tu samo da bi nasmijala i natjerala komentatore na zbijanje šala, na kojima se uglavnom i bazira ova mreža.

Najnovije vijesti

To Top