BiH

Lopovi obili šupu svirepog ubice Nermina Sulejmanovića

Komšije u ulici Humke u naselju Mionica kod Gradačca u kojoj je u naninoj kući živio monstrum Nermin Sulejmanović sa nevjenčanom suprugom, tragično nastradalom Nizamom Hećimović, tvrde da je iz šupe ubice pokradeno nekoliko kućnih uređaja za održavanje domaćinstva.

Komšije ubice Sulejmanovića tvrde da je neko ukrao iz njegove šupe dva trimera i kolica. Povodom ovih bizarnih tvrdnji još se niko od policije nije oglašavao.

Podsjetimo, Sulejmanović je 11. avgusta u Gradačcu usmrtio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović a brutalnu likvidaciju je prenosio uživo na Instagramu. Ubio je i oca i sina, Đengiza i Denisa Ondera, dok je tri osobe ranio.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete, prenosi Blic.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Najnovije vijesti

To Top