Magazin

MILIONER OSRAMOTIO VJERENICU KRISTINU PRED 150 LJUDI: Rekao svima u sali da ga vara, pa pokazao ŠOK SLIKE! (VIDEO)

Italijanski milioner Masimo Segre, osramotio je svoju vjerenicu pred 150 ljudi, kada je pokazao njene fotografije sa drugim muškarcima.

Italijanski milioner Masimo Segre (64) ovih je dana tema svih domaćih i međunarodnih medija, nakon što je procurio snimak na kojem je osramotio svoju vjerenicu pred 150 zvanica. U stvari, pred svima je rekao da ga ona vara i počeo da pokazuje njene fotografije sa drugim muškarcima.

Ko je Masimo Segre?
Segre je računovođa, bankar i finansijski stručnjak. On je porijeklom iz Torina, a njegova majka, Franka Bruna Segre, bila je istaknuta ličnost u svijetu finansija, pišu strani mediji. Godinama je pratila finansijske operacije Karla De Benedetija, radeći za njega kao računovođa.

Nakon što je njegova majka postala šef Banca Intermobiliare, Masimo je postao njen finansijer, prije nego što je prešao u investicionu kompaniju registrovanu po irskom zakonu. Pored toga što vodi računovodstvenu firmu koja nosi njegovo ime, Masimo Segre je direktor Directa SIM, kompanije za onlajn trgovinu koju je između ostalih osnovao i sam Segre.

Biznismen također sjedi u upravnom odboru novinsko-izdavačke kompanije Tomorrow i predsjednik je Molinette Onlus Research Foundation, neprofitne zdravstvene organizacije koja je nastala na podsticaj njegove majke, koja je bila prva predsjednica.

Podsjetimo, Segre je nedavno organizovao vjeridbu sa Kristinom Sejmandi (47) u svojoj vili u Torinu. Pozvao je bliske prijatelje i članove porodice, a potom izveo nešto što je sve, uključujući i mladu, ostavilo bez teksta.

“Želim da dam Kristini slobodu da voli. Tačnije, da voli drugu osobu, advokata, do kojeg joj je očito stalo više od mene. Draga Kristina, znam koliko si zaljubljena u njega. A znam da ste prije njega bili u vezi sa poznatim industrijalcem. Nemojte misliti da mi je drago što izgledam kao rogonja pred svima vama. Ovo je banalna priča o preljubi, jako sam razočaran i slomljenog srca… Ona je toliko dobra u govorenju istine da nisam mogao da dozvolim da ona jedina objasni zašto večeras prekidam našu vezu”, rekao je on.

Također, počeo je da pokazuje fotografije svoje nesuđene žene sa drugim muškarcima. Dok je skrolovao, Kristina se panično okretala, a oko 150 gostiju je gledalo u nevjerici.

“Draga Kristina, idi na Mikonos sa svojim advokatom. Budite sretni sa njim, sve je plaćeno’, dodao je on.

Čim se govor završio, svjetla su se ugasila i Masimo je napustio binu, a snimak je preplavio društvene mreže.

(Mondo)

Najnovije vijesti

To Top