Regija

UHVAĆENA KOSTINA MAJKA KAKO IZNOSI STVARI IZ STANA: Prvi snimak Miljane Kecmanović nakon masakra u “Ribnikaru” (FOTO/VIDEO)

Foto: REPUBLIKA

Ovo je prvi put da je Miljana Kecmanović snimljena kako dolazi do stana u kom je živjela sa suprugom Vladimirom, Kostom i mlađom kćerkom.

Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića, dječaka-ubice koji je 3. maja izvršio masakr u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kada je pobio devetoro svojih drugova i radnika obezbjeđenja ove obrazovno-vaspitne ustanove, pojavila se jučer kasno popodne u zgradi u Narodnog fronta gdje su do zločina svi zajedno živjeli, javljaju reporteri portala Republika.rs.

Kako javljaju novinari tog portala, Miljana je tačno u 18.30 otključala vrata zgrade i popela se do stana. Neki minut kasnije, otključala je i vrata stana u Narodnog fronta i ušla u porodični dom Kecmanovića.

Majka Koste Kecmanovića se u stanu zadržala nešto više od sat vremena. Novinari su je ispred zgrade ponovo vidjeli u 19.35 časova kada se sa cegerom u rukama uputila ka automobilu.

Kako javljaju reporteri portala Republika.rs, Miljana je do vozila koračala pognute glave, te je velika šansa da se trudi da je niko ne prepozna.

Po dolasku do vozila Kostina majka je spakovala stvari u gepek, koje je, kako se pretpostavlja, iznijela iz stana.

Miljana se onda vozilom uputila ka ulici Kneza Miloša, pa potom ka Takovskoj.

Ovo je prvi put da je Miljana Kecmanović snimljena kako dolazi do stana u kom je živjela sa suprugom Vladimirom, Kostom i mlađom kćerkom.

Najnovije vijesti

To Top