Regija

PRESTRAŠNO Dječak (2) se u igri zadavio konopcem od zavjese

Kako se saznaje, dječak se u sobi igrao sa bratom blizancem, kada se slučajno upetljao u konopac za podizanje i spuštanje zavjese za prozore, pišu Novosti.

Dok su se dječaci igrali u sobi, majka je izašla u dvorište kuće i potom na kratko otišla do prodavnice, a kada se vratila zatekla je jednog dječaka bez svijesti, jer se oko vrata bio upetljao u konopac za zavjesu.

– Tragedija se dogodila iz neopisivog nesrećnog i nesvakidašnjeg slučaja. Majka je ostavila djecu u sobi i izašla na kratko, najprije u dvorište, a onda i do prodavnice. Kada se vratila zatekla je jednog dječaka upetljanog u konopac od zavese. Dijete se tako, praktično, udavilo. Ona je istrčala iz kuće sa dječakom u rukama i glasno zatražila pomoć, reagovale su i komšije, došla je i Hitna služba, ali ljekari nisu uspeli da spasu dječaka – kaže izvor Novosti.

Hitna služba je transportovala dječaka do kikindske Opšte bolnice, ali je odmah na prijemu konstatovano da je dijete bez svijesti, da ne reaguje na pokušaj reanimacije, te je potvrđena smrt.

Najnovije vijesti

To Top