Rukomet

Preminula mlada rukometašica Maja

Objavom na društvenim medijima Hrvatski rukometni savez izvijestio je kako je tragično stradala mlada hrvatska reprezentativka Maja Zorica. 18-godišnja igračica ŽARK Splita bivša je mlada reprezentativka koja je prethodnu sezonu provela u Sinju, a igrala je na poziciji desnog vanjskog.

Ako nas tužne jutrom probude… S tugom u srcima i nevjericom, primili smo vijest o tragičnoj smrti naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Splita. U mislima i molitvama smo s obitelji, suigračicama, prijateljima iz ŽARK Splita i svima onima u čijim životima ostaje neizbrisiv trag i vječna uspomena na nasmijano lice naše sportašice. Iskrena sućut Hrvatskog rukometnog saveza i cijele rukometne obitelji. Počivala u miru”, stoji u objavi saveza.

Od Zorice se oprostio i njezin klub, ožalošćeni ŽARK Split.

“Tužnim i slomljenim srcem javljamo da nas je naša igračica, Maja Zorica, nakon tragične nesreće napustila u 18. godini života. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Suosjećamo s obitelji i šaljemo iskrenu sućut bližnjima. Njezin plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvijek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru”

Prema dostupnim, no nepotvrđenim informacijama, Maja je bila jedna od sudionica saobraćajne nesreće koja se dogodila u Dicmu u kasnim noćnim satima. Ondje je 44-godišnjak, pod utjecajem alkohola, prešao u suprotni prometni trak te se zabio u automobil u kojem su se nalazile tri djevojke.

(Izvor:N1)

Najnovije vijesti

To Top