Regija

ACA UBIO ŽENU I SEBE U MIONICI, NAĐENO OPROŠTAJNO PISMO JE BILO JEZIVO! Svi ostali u ŠOKU kad je otkriven motiv zločina!

Mnogi zločini počinjeni svojevremeno na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su presudili sebi.

Jedan od takvih zločina je porodična tragedija koja se dogodila u mioničkom selu Radobić 25. januara 2015. godine. Kako je rečeno – mještani ovog sela naišli su posle nekoliko dana od zločina na stravičan prizor: Aca P. (31) iz Mionice je za*a*io svoju ženu Mariju (31), a potom izvršio samoubistvo! Istraga je otkrila šokantne podatke.

Aca je svoju suprugu za*avio golim rukama, a njegovo tijelo nađeno je obješeno o vrbu u obližnjoj šumi. Marijino telo bilo je u automobilu “fijat marea”. Na njenom vratu bili su vidljivi tragovi prstiju. Istraga je naložila obdukciju njihovih tijela, a u kolima je pronađeno Acino oproštajno pismo: “Majko, othrani djecu. Ja ne mogu više da se nosim sa životom i sa problemima, moram da ubijem Mariju i sebe”, stajalo je između ostalog u pismu. Upravo to je postalo glavni dokaz da do zločina nije došlo slučajno, već je Pavlović planirao ovakav kraj.

Obdukcija je potvrdila da je Marija zadavljena i da se muškarac poslije toga objesio o drvo. “Marija i Aca su godinama bili u braku, imaju dvoje male djece, a posljednji trag im se izgubio u subotu oko 11 časova, kada su izašli iz kuće. Pošto ih nije bilo da se vrate, njihov nestanak je prijavljen policiji, a leševi su otkriveni kasnije”, piše Srbija Danas. Aca i Marija su se često svađali u posljednje vrijeme, a cijela varoš zna da je on imao ljubavnicu. Moguće je da je to bio razlog njihovih nesuglasica”, ispričale su njihove komšije.

Kako su rekli za Kurir, ubica je svojoj majci ostavio 1.000 eura i rekao joj da to skloni na stranu. Ispostavilo se da su to pare za sahranu. Poljubio je djecu. Sinu, koji ima osam godina, rekao je da čuva sestru, koja ima četiri godine. Svađali su se jer Marija nije mogla da prihvati da je ismijava cijela varošica, pošto su svi znali da je bio u vezi sa ženom iz komšiluka. Međutim, niko nije mogao ni da nasluti da će se ovako nešto dogoditi.

I tu kreće šok – nakon što su pronađena tijela bračnog para Pavlović, žena iz Mionice, za koju se pretpostavlja da je bila u ljubavnoj vezi sa Acom, je pokušala da se otruje lijekovima. Ona je srećom spasena i zbrinuta na psihijatriji valjevske bolnice. Upravo taj ljubavni trougao bio je motiv porodične tragedije, zbog koje je dvoje maljoletne djece ostalo bez roditelja. Marijina majka rekla je da neće moći da preživi to što će joj kćerka biti sahranjena u istom grobu gdke i njen ubica.

“Pa zar moje dijete ni krivo ni dužno da leži pored ubice! Svojoj sestri a mojoj starijoj kćerki je uoči njihovog nestanka rekla da joj Aca prijeti ubistvom, poslije čega je ona obavijestila policiju. Kada sam je posljednji put vidjela, primijetila sam da moje dijete ne liči na sebe, da je strašno smršala, da je zabrinuta. Marija mu ništa nije bila kriva, on je taj koji je imao ljubavnicu, pa je ipak zadavio moje nedužno dijete. Umjesto da se radujem unučetu koje sam dobila prije mjesec dana, tugujem za kćerkom koju je prvo prevario pa ubio”, kroz suze je ispričala Marijina majka, pisao je svojevremeno Blic.

(MONDO)

Najnovije vijesti

To Top