Magazin

Fotograf na ulici snimio prolaznicu jedinstvene ljepote, iznenadio se kad je otkrila ko je zapravo

Screenshot/TikTok/Edoardo Girardin

Italijanski fotograf Edoardo Girardin slučajno je zaustavio lijepu prolaznicu na ulici kako bi je snimio, a ispostavilo se da je riječ o aktuelnoj Miss Libije Aimani Gaddafi koja pored nevjerovatnog izgleda ima i jednako autentičnu životnu priču.

Girardin je prepoznatljiv po svojim snimcima prolaznika na ulici, a snimke susreta dijeli na TikToku. Tako je posljednji u nizu privukao znatnu pažnju.

Naime, ne znajući koga zaustavja, Edoardo se obratio djevojci jedinstvene ljepote i stila i zamolio za fotografiju. Ispostavilo je da je razgovarao s Miss Libije za 2023. godinu Aimani Gaddafi.

Predstavivši se ko je i šta radi, Girardin je upitao može li je fotografisati na šta mu je Aimani odgovorila da može te upitala: “Je li problem to što sam ja Miss Libije?”.

@edoardogirardin

STREET PHOTOGRAPHY / AIMANI

♬ suono originale – edoardogirardin

Potom je kazao kako mu je potpuno razumljivo da se radi o Miss Libije uzevši u obzir njenu ljepotu. Upitao je Aimani zašto je u Italiji.

“Ovdje sam stigla nakon izbora za Miss kako bi održala sastanak s magazinom Vogue i onda ću ići u Španiju kako bi to konačno objavili na Wikipediji”, ispričala je.

Otkrila je i kako studira medicinu i da ima 23 godine, kao i da se s karcinomom borila čak sedam puta.

“Borim se protiv raka, borim se protiv rata jer dolazim iz porodice Gadafi, politički sam orijentisana. Vidjela sam rat, bolesti i žao mi je zbog toga. Ipak, drago mi je da mogu da pomognem djeci i onima kojima je pomoć najpotrebnija”, ispričala je.

Video ovog susreta pregledan je skoro 40 miliona na TikToku, a mnogi su ostali oduševljeni njenim izgledom, ali i cjelokupnom životnom pričom.

Najnovije vijesti

To Top