Lifestyle

Elvedin Sakić: Narod me voli i to je moje oružje – Mjau, ovo ono,laganini! (VIDEO)

Davcast by Oslobođenje otvaramo gostovanjem Elvedina Sakića, poznatijeg kao Real Madrid, koji je ovog ljeta postao najveća TikTok senzacija

Zabilježite datum – 25. septembar u 20 sati – označava početak jednog izuzetno interesantnog poglavlja “Davcasta”, koji je postao apsolutni hit na podcast sceni u našem regionu. Ovaj spektakl će biti dostupan na svim vodećim podcast platformama koje nudi medijska grupacija Oslobođenje!

“Davcast by Oslobođenje” će u prvoj epizodi ugostiti Elvedina Sakića, poznatog kao “Real Madrid”, koji je postao istinska senzacija na TikToku i možda jedan od najšeranijih autora i inspiracija za nevjerovatnu količinu mimova. Njegovi duhoviti klipovi svakodnevno najsmijavaju stotine hiljada korisnika ove društvene mreže, a njegova kreativnost je postala magnet za smijeh i zabavu.

Međutim, iza Elvedina Sakića stoji mnogo dublja priča od same slave na TikToku. Njegovo djetinjstvo nije bilo nimalo bezbrižno, a suočio se sa izazovima lažnih prijateljstava i mnogim životnim nevoljama, koje su ga odvele do ivice “tamne strane”.

Kako je uspio da se izvuče iz tog začaranog kruga kriminala? Šta je naučio kroz ovaj težak period i da li je svjestan koliki uticaj ima na današnju mladost? Sve ovo ćemo saznati u ponedjeljak u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTube, Google Podcasts, Apple Podcasts, Deezer, Spotify, Podcast Index, Amazon Music, TuneIn + Alexa, Podcast Addict, Podchaser, Pocket Casts, Listen Notes i Player FM.

Ovo je događaj koji ne smijete propustiti, jer će nam Elvedin Sakić otkriti svoju inspirativnu priču o transformaciji i uticaju na druge. Pridružite nam se i budite dio ove emotivne i motivišuće priče, a do tada laganini što bi rekao Real Madrid i pripremite se za nezaboravno veče.

(Izvor: Oslobođenje.ba)

Najnovije vijesti

To Top