Lifestyle

MONSTRUM NAKON SVAĐE SA SUPRUGOM PUSTIO KOBRU U SOBU: Zmija usmrtila i dijete (2) koje je spavalo NEVIĐEN HOROR

Muškarac iz Indije nalazi se u zatvoru pod optužbom da je ubio ženu i dvogodišnju kćerku puštajući otrovnu kobru u njihovu sobu.

Incident se dogodio u jednom selu u okrugu Ganjam u Odiši.

Lokalni mediji prenose da se muškarac (25) posvađao sa suprugom (23) sa kojom ima kćerku. NDTV navodi da je navodno kupio kobru od dresera zmija rekavši da će je koristiti u vjerske svrhe.

Ganeš je 6. oktobra navodno pustio zmiju iz plastične tegle u sobi u kojoj su spavale njegova supruga i kćerka. Obe su pronađene mrtve sa tragovima ujeda zmije slijedećeg jutra dok je otac tvrdio da je spavao u drugoj sobi.

Komšijama je rekao da je zmija ušla u kuću i ujela njegovu ženu i dijete. Mještani su ubili zmiju i odvezli majku i kćerku u obližnju bolnicu gdje su proglašene mrtvim.

Policijski nadzornik Ganjama rekao je da muškarca tast odmah optužio za ubistvo. Počela je istraga i policija je ispitivala hatarere zmija u lokalnom području.

Muškarac je u početku negirao optužbe, ali je na kraju priznao zločine na ispitivanju, saopštila je policija.

– Optuženi je uhapšen mjesec dana nakon incidenta jer je bilo kašnjenja u prikupljanju dokaza protiv njega. Dobili smo i obdukcioni izveštaj koji jasno ukazuje da se smrt majke i kćerke dogodila kasno 6. oktobra uvečer. To je izazvalo sumnju kako je reptil mogao da ostane u istoj prostoriji do jutra nekoliko sati nakon što ih je ugrizao. Tokom ispitivanja je negirao optužbe, a kasnije je tvrdio da je zmija možda sama ušla u prostoriju, ali je na kraju priznao da je počinio zločin – navodi načelnik policije.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Najnovije vijesti

To Top