Regija

(VIDEO) „DAVILA GA DOK JE GOD IMALA SNAGE“ Žena ubila brata nasred puta, a onda njegovo tijelo ostavila u travi

Pravi horor odigrao se u Rumuniji kada je žena krvnički ubila brata (42). Ona ga je zadavila konopcem, a potom ostavila tijelo u polju u opštini Santandreju, blizu puta koji povezuje naselje sa gradom Oradeom.

Prema pisanju tamošnjih medija, posljednje trenutke nesrećnog čovjeka snimila je nadzorna kamera u blizini, dok se na snimku vidi kako je došlo do ovog zločina koji se dogodio u srijedu.

Naime, brat i sestra su zajedno šetali biciklističkom stazom, što se vidi na snimku koji je objavio portal “Bihoreanul”.

Na snimku se vidi da se čovjek teško kreće i tetura, dok u ruci drži nešto što liči na flašu koju u jednom trenutku stavlja na asfalt. Muškarac je zatim pogledao u džepove, izvadio paklicu cigareta i zapalio jednu.

Par nastavlja dalje svoju šetnju, prije nego što staju pored puta, a žena koristi trenutak da iz džepa izvadi konopac. Nakon što ga je iskoristila da ubije brata, ostavlja tijelo u travi i odlazi sa mjesta zločina, dok tijelo brata pada na polje.

Tijelo ubijenog muškarca (42) pronađeno je u četvrtak ujutru, dok su istražitelji utvrdili da je bio u društvu sestre, koja je identifikovana kao Luminita Leuca. Nakon što se uvjerila da nema puls, sestra je napustila mjesto zločina u 22.07 časova, saopštio je portparol tužilaštva Bihor, Kristijan Ardelean.

“Boljele su je ruke, ali nije popuštala”

Luminita je privedena u četvrtak, dok je u petak dobila nalog za hapšenje zbog počinjenog krivičnog djela. Određen joj je pritvor od 30 dana.

U izvještaju sa predlogom za hapšenje koji je dostavljen sudu, tužioci su skrenuli pažnju na težinu dijela koje je počinila žena i istakli odlučnost sa kojom je djelo počinila, “morajući da zateže konopac oko vrata žrtvi oko 20 minuta, tokom kojih, iako je bila umorna i boljele su je ruke, nije popuštala stisak”, piše Blic.

Tokom pretresa stana u Santandreju, gdje su njih dvoje živjele sa još dvije sestre, istražitelji su kod žene otkrili konopac kojim je ubila 42-godišnjeg muškarca, kao i njegov telefon, prenio je ObservatorNevs.

Luminita je jedina radila u porodici, kao negovateljica u centru za stare, usljed čega je bila jedina koja je izdržavala porodicu.

Najnovije vijesti

To Top