Magazin

Pogledajte kako Haris Džinović izgleda bez šešira

Posljednjih mjeseci, ime Harisa Džinovića nije silazilo s naslovnica zbog njegovih javnih izjava o razvodu od supruge, dizajnerice Meline Džinović. Ove izjave, ispunjene ogorčenjem i optužbama, zaintrigirale su javnost, dok je iznošenje “prljavog veša” iz njihovog braka postalo predmet široke medijske pažnje.

U različitim intervjuima, Džinović nije štedio riječi u optužbama protiv svoje bivše supruge, tvrdeći da ga je varala, iskorištavala i optužujući je za materijalizam. Čak je uključio i njihovu d‌jecu, Đinu i Kana, tvrdeći da Melina nije razgovarala s njihovim sinom tokom određenog perioda.

“Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god želite. Nezahvalnost me najviše boljela. Ako neko misli da je zahvalnost samo izreći ‘Hvala ti ljubavi’, to ipak moraš pokazati i d‌jelima”, izjavio je Džinović.

Uprkos kontroverzama, javnost je i dalje zainteresovana za ovog poznatog pjevača, posebno za njegov prepoznatljivi izgled bez šešira. Iako rijetko viđen bez svog zaštitnog znaka, fotografije iz arhiva pokazuju Džinovića bez šešira, otkrivajući njegovu ćelavu glavu s prepoznatljivim brkovima.

Dok su mediji komentarisali njegovu fotografiju bez šešira tokom izrade vize za Veliku Britaniju 2013. godine, ističući da “ne sliči na sebe”, Džinović je postao predmet znatiželje mnogih. Iako rijetko viđen u javnosti bez svog zaštitnog znaka, njegova harizma i muzički talenat i dalje privlače pažnju obožavatelja širom regije.

Stilizovanje traperica i crne majice postali su prepoznatljivi elementi njegovih nastupa, dok je šešir postao gotovo neodvojiv dio njegovog identiteta, koji rijetko skida osim pred porodicom i prijateljima.

ATV

Najnovije vijesti

To Top