Regija

NA SMRTOVNICI MAJKE UBICE DANKE ILIĆ NEMA NIJEDNOG IMENA Poznato kada i gdje će biti sahranjena Svetlana Dragijević

Majka osumnjičenog za ubistvo djevojčice iz Bora preminula je juče, a danas je završena njena obdukcija, tako da nema prepreka za njenu sahranu koja je zakazana za sutra

Svetlana Dragijević (69) majka Dejana Dragijevića (50) osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić (2) preminula je juče iznenada dok je bila na kafi kod komšija, porodice Žarka Todorovića.

Njena sahrana će se obaviti 17 .maja u 13.30 na groblju u Zlotu.

Na umrlici je naveden pogrešan datum smrti žene, budući da piše da je umrla u četvrtak, a u stvari se to dogodilo dan ranije. Takođe, još jedan detalj šokirao je javnost, a to je da na njenoj umrlici nema nijednog imena. Posljednji pozdrav uputili su joj grupno “njeni najmiliji”.

– Ona će sutra biti sahranjena pored sina Dalibora, a opelo počinje u 13. 30 – kaže komšija.

Kako se saznaje, advokati porodice Dragijević poslali su dopis Višem sudu u Zaječaru da odobri Svetlaninom suprugu Radoslavu i sinu Dejanu da prisustvuju sahrani.

– Javili su mi da je sud odobrio mom klijentu Radoslavu da prisustvuje sahrani supruge koja će biti obavljena sutra – rekao je advokat Milinko Jovanović koji dodaje da nema saznanja da li je isto odobreno i za Dejana čija je advokatica takođe podnijela dopis, piše Blic.

Aloonline.ba

Najnovije vijesti

To Top