Lifestyle

KOSTA JE VIŠE BIO SA MNOM NEGO SA RODITELJIMA Učiteljica dječaka-ubice otkrila šokantne detalje iz života porodice Kecmanović

Znao je sve o svemu. Nije bio nestašan kao drugi dječaci.

Dječak-ubica iz Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu.

Od tog kobnog dana, priča se o tome kakav je Kosta Kecmanović bio u društvu, kod kuće, kao i u školi..

O njegovom ponašanju unutar „Ribnikara“, u Višem sudu u Beogradu govorila je i njegova učiteljica Vesna B. (68).

Naime, ona je u parnici porodice ubijene Adriane Dukić protiv dječaka-ubice i njegovih roditelja, objasnila kako je on do petog razreda bio primjereno dijete i da ništa nije ukazivalo da je u stanju da napravi zločin.

– Imao je kosicu do ramena. Išao je u muzičku školu i glumio. Znao je sve o svemu. Nije bio nestašan kao drugi dječaci. Jednom smo išli na sajam cvijeća kod pozorišta i on se javio da ispriča koji je cvijet u pitanju i sve je znao o cvijeću – prepričala je učiteljica i istakla da je tokom prve četiri godine njegovog obrazovanja provodio više vremena sa njom, nego sa porodicom.

– Kosta je bio moj učenik. Više je za te četiri godine provodio vremena sa mnom nego sa roditeljima. Bio je odličan đak, nije kasnio, radio je vrijedno zadatke i bio omiljen u društvu. Bio je zabavan djeci jer ih je zabavljao tako što im je prepričavao knjige koje je čitao.

Vesna B. se penzionisala prije dvije i po godine, ali posljednje tri godine nije vidjela dječaka-ubicu. Kako je objasnila, muče je misli o Kosti Kecmanoviću, a o jezivom masakru saznala je istog jutra.

– Već u 9.15 su mi rekli: “ Tvoj Kosta..“ Nisam mogla da vjerujem… – rekla je učiteljica.

Aloonline.ba

Najnovije vijesti

To Top