Regija

„NI TRAGA TUGE NA LICU“ Evo šta je osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić rekao na majčinom grobu

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom

Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević.

Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevici su primijetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, djelovao sasvim normalno i opušteno. Njegovo ponašanje izazvalo je šok i zaprepašćenje među prisutnima, koji su bili zbunjeni njegovom reakcijom.

Neki od prisutnih su izrazili svoje zgražavanje nad Dejanovim ponašanjem, smatrajući da je nedopustivo da se osumnjičeni za tako teško djelo ponaša opušteno u trenutku kada bi trebalo da pokaže barem trunku kajanja ili saosjećanja.

– Kao da ga smrt majke nije uopšte dotakla. Bio je smiren, čak je klimnuo glavom i osmijehnuo se jednom od grobara koji se zatekao tu kod rake u koju je trebalo da se sahrani njegova majka Svetlana. Ni traga tuge na licu, bola, suza. Jednostavno sasvim opušten kao da mu je sve potaman, prosto nismo mogli da se načudimo. Još je tom čovjeku nešto i dobacivao, u fazonu šta se napolju dešava, ali od policije nije mogao mnogo da priča – priča za Telegraf jedan od nekolicine koji su prisustvovali kada su prvi stigli da upale svijeće Svetlani Dragijević, sin Dejan i suprug Radoslav i isprate je na vječni počinak.

Kako se navodi, osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić je na sahrani majke, otišao i do groba pokojnog brata gdje mu se zakleo da ga nikad neće zaboraviti i da će ostvariti planove koje su zajedno dogovorili.

Dejan je u jednom trenutku poljubio krst od brata i nešto mu rekao. Kao da se zakleo da će nastaviti nešto što su njih dvojica htjeli da urade. Šta mu se tačno zakleo to samo on zna, ko zna šta je u pitanju – kaže izvor iz Zlota.

Policajci su sve vrijeme bili uz osumnjičene i nisu im dozvolili da razgovaraju ni sa kim.

– Obojica su dovedena maricom i vraćeni su odmah poslije sahrane. Stajali su sa lisicama na rukama dok su policajci sve vrijeme bili uz njih. U jednom trenutku Dejan je ponavljao neke riječi gledajući u nebo, ali niko nije razumio šta je pričao – kaže izvor.

Svetlana je, da podsjetimo, preminula u srijedu dok je bila kod komšija.

– Njoj je iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živjela sama, pošto je policija uhapsila njenog sina Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da je ubio Danku Ilić. Dva dana kasnije, policija je uhapsila i njenog muža Radoslava, ali i mlađeg sina Dalibora – kaže izvor i podsjeća da je Dalibor Dragijević umro u pritvoru.

Aloonline.ba

Najnovije vijesti

To Top