Magazin

Da li je moguće? Aco Pejović ima 52, a znate li koliko godina ima Biljana?

Razlika u godinama između Ace Pejovića i Biljane je ovolika

Pevač je u centru pažnje zbog novog albuma „Hotel tuge”, ali i priča da mu je brak uzdrman zbog navodnog neverstva. Privatni život sada intrigira mnoge, ali i kolika je razlika u godinama između Ace Pejovića i Biljane.

Aco je jednom prilikom otkrio da je svoju životnu saputnicu zaprosio nakon nedelju dana zabavljanja, ali i da je kasnio na sopstveno venčanje.

Devedesetih godina, svirao sam i pevao u jednom lokalu. Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima je meni nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva.
Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… Ona je meni prišla, da, ona je mene ‘spopala’, u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet – rekao je jednom prilikom.

Pevač je tada imao svega 23 godine, ali život ga nije mazio, te se smatrao dovoljno zrelim da zatraži ruku svoje dame i da je zaprosi.

to vreme, uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima: ‘Ženim se’, nije baš bilo lako. Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… ‘To vam je što vam je’, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja – priznaje on.
Prema njegovim rečima, Biljana i on su se venčali odmah nakon što je ona završila srednju školu.

Ja sam bio tek nekoliko godina stariji. Zajedno smo odrastali, menjali jedno drugo, podržavali se, sazrevali. Tako smo, zajedno, postajali ljudi – rekao je pevač koji je 18. aprila napunio 52 godine dok Biljana ima četiri manje.

Story.rs
A.H.ata images

Najnovije vijesti

To Top