BiH

Ovo je monstrum koji je u Tuzli sjekirom usmrtio suprugu i djecu od devet i dvije godine

Kompletna javnost u BiH i regionu je ostala uznemirena kada je Mujaga Čičkušić u tuzlanskom naselju Stupine prije nekoliko dana usmrtio ženu i dvoje djece.

Ovakav zločin se ne pamti u Bosni i Hercegovini.

Podsjećamo, kako je portal “Avaza” jučer objavio Čičkušić je zločin počinio sjekirom, a da stvar bude šokantnija on je ubistvo u detalje isplanirao, sjekiru kupio na pijaci, dvogodišnje dijete je ubio u dječijem krevetiću.

Drugo dijete od devet godina ubio je u ćošku stana. Majka Amela je sve pokušala spriječiti, ali nije uspjela. I njoj je presudio, a nakon toga i sebi skokom sa zgrade.

Policija je pronašla prodavača koji je prodao sjekiru Mujagi, ali nije mogao ni slutiti zašto mu je ona potrebna. Sjekiru je kupio na pijaci kod “Hameta”.

Tužilaštvo TK zvanično je potvrdilo da je pronađena sjekira u stanu koja je poslana na vještačenje.

Osim toga, kao što smo jučer objavili, ubica je na vratima stana ostavio poruku. U jednoj od poruka, napisanoj olovkom, između ostalog piše:

.J**em vam familiju, za sve ste vi krivi!

Za sada nije poznato na koga se poruka odnosi. Navodno, upućena je rođacima iz Njemačke koji su mu pomogli da nađe posao u ovoj državi. Na jednoj od poruka se navodno pojedincima “zahvalio” za pomoć.

Avaz.ba

Najnovije vijesti

To Top