ISTAKNUTE VIJESTI

Nakon što je Mujaga ubio ženu i djecu pa sebe – Oglasile se komšije: Svi su se čudili što je muzika bila tako glasna, jer je bila nedjelja uveče, oko 22 sata

Enes Čičkušić – otac osumnjičenog Mujage u ponedjeljak ujutru se zabrinut raspitivao za sina i snaju jer mu se ne javljaju na mobilne telefone. U ovom tuzlanskom naselju sve komšije su u šoku zbog tragedije koja je zadesila ovaj grad.

Radnici iz obližnje radnje rekli su za Telegraf.rs da ništa nisu čuli u nedjelju navečer, ali da se u ponedeljak ujutru Mujagin otac Enes raspitivao kod njih da li su vidjeli Amelu, Mujagu ili djecu.

“Njegov otac je došao u ponedeljak ujutru sav zabrinut, raspitivao se, rekao je da mu se ni sin ni snaha nisu javljali i da li smo ih možda vidjeli”, rekli su radnici za Telegraf, koji su željeli da ostanu anonimni.

Oni su mu rekli da ih nisu vidjeli, ali su ga posavjetovali da ode u policiju, što je on navodno i učinio. Nakon njegovog odlaska u policiju, službenici su dobili naredbu da razbiju ulazna vrata kako bi ušli u stan.

“Policija je zatim ušla u stan i saznala šta se desilo”, dodali su sagovornici.

Konobar koji radi u kafiću pored zgrade rekao je da je u večeri kada je navodno došlo do tragedije bila glasna muzika i da je navodno dopirala iz porodičnog stana.

“Svi su se čudili što je muzika bila tako glasna, jer je bila nedjelja uveče, oko 22 sata”, ispričao je konobar.

U ponedjeljak ujutru kada su došli na posao, zatekli su policijsku traku ispred zgrade, dok su u medijima pročitali šta se desilo, navodi se.

Najnovije vijesti

To Top