ISTAKNUTE VIJESTI

Srbijanska influenserica pjevala “Moj je tata zločinac iz rata”: Sramni snimak objavila na TikToku

Srbijanska influenserica Vanja Veljić objavila je sramni snimak na TikToku na kojem pjeva pjesmu Baje Malog Knindže.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija sinoć je usvojila Rezoluciju o Srebrenici kojom se 11. juli uspostavlja kao Međunarodni dan sjećanja na genocid u Srebrenici.

Međutim, ovu odluku ne podržava Srbija te su je komentirale mnoge srpske javne ličnosti, a brojni su to uradili na neprikladan način, među njima i influenserica Veljić.

Ona je objavila sramotni snimak na kojem pjeva pjesmu “Tata” Baje Malog Knindže koja glasi: “Moj je tata zločinac iz rata, vi se potrudite pa ga osudite”.

Njen videosnimak privukao je pažnju, a mnogi njeni pratitelji su je podržali u komentarima. Međutim, mnogi bh. influenseri su je kritikovali i osudili ovaj sramni snimak, a među njima su Adi Bebanić, Naida Bojnak i drugi.

Podsjećamo, sinoć je Generalna skupština Ujedinjenih nacija napravila historijsku odluku koja će prvenstveno biti od velikog značaja za sve porodice žrtava genocida u Srebrenici.vati ove sramotne pjesme! Pa u kući ti rat bio, bolesnice – napisala je Bojnakova na Instagramu, dok je Bebanić kazao “Samo ću ovo ostaviti ovdje”, istaknuvši tom jednom rečenicom svoju osudu za ovakvo ponašanje.

Etto.ba

Najnovije vijesti

To Top